L'establiment està envoltat d'àmplies zones verdes que es poden utilitzar per passejar, fer esport i contemplar la naturalesa.

La zona exterior de la casa està dissenyada per a la vida en família, compta amb una piscina amb zona de platja i mobles de jardí, una barbacoa i un petit estany amb animals de granja.

La tranquil·litat i el descans seran els ingredients principals per a tots aquells que vulguin gaudir de la casa.

Instal·lacions

  • Gran jardí amb zona de barbacoa
  • Piscina d'ús privat de 6 per 12 metres, ballada per seguretat.
  • Extensa zona de gespa i prats.
  • Jocs d'exterior (s'han de demanar a l'arribada): Pales de platja i pilotes, Joc complert de bàdminton, mini-porteries de futbol platja, pilotes...     
  • A 300 metres de la casa hi ha una pista amb dues porteries de futbol i una cistella de bàsquet.
  • Restaurant a poca distància.
  • Excel·lent base per explorar els diversos llocs d'interès de la zona

Terrassa

La terrassa ofereix una meravellosa vista al jardí i als camps del voltant, està parcialment coberta per una teulada i una planta trepadora.

Des de la terrassa es pot accedir a la zona de la piscina i als jardins, per una escala.

Jardins

Els jardins de la casa formen una extensa àrea verda, des d'on s'accedeix a la piscina i a la barbacoa. Compten amb oliveres i arbres fruiters, i formen un espai perfecte per jugar, fer esport, passejar o simplement relaxar-se.

Quan arribin a la casa poden demanar-nos jocs d’exterior per gaudir-los.

La piscina

La piscina de Can Masó mesura 12X6 metres, és bastant gran per una casa de vacances. Disposa d'una zona de platja amb mobles de jardí –Gandules, taules i cadires– i està ballada per seguretat.

L'aigua de la piscina s'escalfa mitjançant unes plaques solars tant a la primavera com a la tardor, això permet allargar la temporada de bany.